De Dubbele Witten is het derde album van Preuteleute, bestaande uit een studio- en een live-cd. Ze werd gereleased op 7 april 2012 in Club Terminus te Oostende. Het album stond 10 weken in de Vlaamse Ultratop 200 met als hoogste positie #48. De studioplaat werd geproducet door Tom Vanrijckeghem en Ace Zec. Het artwork werd gemaakt door Jason Bernard van Broken Tooth

Un-butt-plugged is de live-captatie van de première van Preuteleutes theatershow in het Casino Kursaal van Oostende op 28 december 2013. Ze werd gereleased in april 2014 en bestaat uit een dvd en een bijhorende cd met dezelfde naam. De productie werd verzorgd door BroekToe in opdracht van [PIASComedy. Het artwork werd ontworpen door Jason Bernard; de foto voor de hoes werd genomen door Pieter Verhaeghe.

Kestmussel is een Kerstsingle uitgebracht op 22 december 2006. De single werd geproducet door Preuteleute. Het hoesontwerp was is handen van Pieter Verbiest.

Preuteleutes tweede album, Levenslessen (van Alain en Ook Alain), werd op 12 augustus 2007 voorgesteld aan het grote publiek. De cd werd geproducet door Tom Vanrijckeghem. Het artwork werd gecreëerd door Stijn Felix

Het debuutalbum Ostensche Pretensche werd de wereld ingestuurd op 28 mei 2005. Ze werd officieel heruitgebracht op 13 augustus 2009. De plaat werd geproducet door Tom Vanrijckeghem. Het artwork werd verzorgd door Manu De Cuyper.

fotos audio videos
nieuwsbrief:
inschrijven